Skip to content
Home » Blog » „Porți deschise” la o reabilitare cu sistem de termoizolație din plăci de paie

„Porți deschise” la o reabilitare cu sistem de termoizolație din plăci de paie

UPDATE 08 IULIE 2023 : cu părere de rău trebuie să vă anunțăm că la acest eveniment nu mai sunt locuri disponibile. Însă, datorită interesului foarte mare, cu siguranță că vom mai organiza un astfel de eveniment și în altă locație. Mulțumim pentru înțelegere. Mult noroc in alegeri și să ne vedem cu bine!

În data de 14 iulie, 2023 organizăm un eveniment de tipul „Porți deschise” la care invităm pe toți cei interesați de sistemul de termoizolație cu plăci de paie, tencuiala CAMINOTA dar și soluții de reabilitare a caselor din grinzi.

Evenimentul va avea loc în localitatea „Hărțăgani” din județul Hunedoara, la doar 25 km de municipiul Deva și aproximativ 20 km de autostrada A1.

Pe șantier se reconstruiește o casă din bârne de lemn, care necesită termoizolație. Casa va fi renovată doar cu materiale naturale.

Inventatorul și producătorul sistemului de termoizolare SSH-TERRA vă va prezenta teoretic și practic detaliile sistemului și modul de aplicare!

Dealtfel, peste acest sistem de termoizolare, se va tencui cu tencuiala de lut marca CAMINOTA, astfel cei prezenți vor avea posibilitatea de încerca și afla detalii despre tencuielile de lut și straturile de finisaj oferite de cei de la Caminota.

Nu în ultimul rând, pe teren se va afla și Németh János, specialist în domeniul construcțiilor ecologice, care vă poate răspunde la multe întrebări legate de construcțiile, renovările ecologice!

Participarea la eveniment este gratuită dar se va putea participa doar în urma unei înscrieri prealabile prin completarea formularului de mai jos. Locurile sunt limitate 10-15 persoane!

Locația nu are o adresă exactă, astfel cei înscriși vor primi în e-mail un link care vă va duce la punctul de întâlnire. Este accesibil cu mașina, dar în ultimii 200 de metri este doar drum pietruit.Pe teren nu există semnal GSM. Hrana și-o asigură fiecare participant.

Vă așteptăm cu drag!

Doresc să particip :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
WhatsApp
FbMessenger