Skip to content
Home » Parteneri

Parteneri

Produse compatibile, echipe, unelte și alte recomandări care îți pot fi utile atunci când achiziționezi sistemul de termoizolație format din plăci de paie SSH TERRA

Știm foarte bine de câte griji, întrebări, provocări dai atunci când cauți cea mai bună soluție pentru casa ta, pentru căminul tău. Ne-ar plăcea să știm că odată cu achiziționarea sistemului nostru de termoizolare, toate aceste provocări se risipesc și te poți muta în noua ta casă.

Fie că mai cauți soluții pentru finisarea plăcilor, fie cuți unelte sau scule ajutătoare, specifice pentru a aplica aceste plăci, sau cauți forță de muncă care să te ajute, încercăm să te ajutăm cu tot ce stă în putința noastră.

Nu în ultimul rând, ne dorim să nu ne adîncim foarte mult în robotizare, virtual, e-comerț sau oricum am numi-o și să vedem și latura umană, naturală al unei colaborări…..că numai așa casa poate deveni un cămin și nu „obiectul unui contract, încheiat între două părți”.

Iată recomandările noastre :

Tel : +40752653402

E-mail : contact@placidepaie.ro

Consultant

  • Consultantul recomandat de noi, pentru posibilii cumpărători din România, este Németh János, specialist în construcții ecologice cu o vastă experiență.
  • Vă poate răspunde la întrebări, se poate deplasa (contra cost) să măsoare exact suprafața sau, dacă e cazul, poate să meargă și să vă inițieze în modul corect de aplicare al plăcilor
  • De asemenea, este cel mai în măsură să vă pună în contact cu producători și/sau furnizori de materiale de construcții ecologice, meșteri, echipe, etc.

Finisaj pentru plăcile de paie

Plăcile de paie pot fi finisate relativ simplu, ușor și ieftin. Cum ar fi o tencuială de var tradițională compusă din 3 părți nisip, 1,5 părți var pastă amestecate cu apă în betonieră.

Celor pretențioși, celor care nu au experiență cu prepararea și aplicarea tencuielilor tradiționale, recomandăm finisajul CAMINOTA, care este format de fapt de un strat de tencuială de argilă grosieră, una de finisaj și o vopsea pe bază minerală, permeabilă, rezistentă la umezeală excesivă.

Tencuiala Caminota este concepută în așa fel încât să vină în ajutorul celor mai neîndemânatici „meșteri”, fiind garantată caliatea, cu respectarea instrucțiunilor de aplicare

Scule-unelte ajutătoare

Pentru aplicarea plăcilor de paie va fi nevoie la un moment dat de unele scule sau unelte care te vor ajuta, însă le găsești greu în comerț sau nu merită cumpărate pentru o singură lucrare. Unele dintre ele pot fi confecționate artizanal sau pot fi cumpărate (sau împrumutate) de la noi.

Vezi AICI lista acestor scule sau unelte ajutătoare!

Echipă case ecologice

În cazul în care cauți o echipă care să te ajute în montarea și finisarea plăcilor de paie SSH Terra, recomandăm echipa cu cea mai vastă experiență din România în domeniul construcțiilor ecologice.

Mergi pe site-ul lor : www.constructiiecologice.ro

Follow by Email
WhatsApp
FbMessenger